Påmelding skiskytterrenn før jul

Da er det tid for å starte skiskyttersesongen for alvor. Håper så mange som mulig ønsker å delta på renn fremover. Det er sosialt og gøy både for utøvere og foreldre.

Fellesstart TC 6

Grovasprinten i Meråker 4. des. Dette er første Youngstarkvalifisering for 15/16 årsklassen. NB! Påmeldingsfrist i morgen 28. nov kl 23.59. Eqtiming.no

Oppdalsprinten 10. des og Trøndercup 1, sprint,11. des. Kåsen, Oppdal. Påmeldingsfrist 5. des. Eqtiming.no

Trondhjemsrennet 17. des. Saupstad. Påmeldingsfrist 14. des. Eqtiming.no

 

Oppstart trening for 13-16 år og junior 15. aug

Da er ferietiden straks over og vi er klare for en ny skiskyttersesong. Vi starter opp med skiskyttertrening med fokus på basisskyting mandager og onsdager med oppstart 15. aug kl 18. Oppmøte seinest 17.50 for rigging av standplass. Treningen gjelder for de født i 2004 og tidligere.

Vi får besøk av Paal Johansen som er skytter med lang erfaring innen flere grener innenfor skyting. Han vil bidra med sin skytter erfaring.

Fint hvis alle kan legge seg til aldersbestemte facebook gruppene våre. Har en for hver treningsgruppe.

Vel møtt til en ny og lærerik sesong!

Oppstart vårtrening for 15-16 år/junior. Oppdatert treningsplan 1/6.

Da er vi godt i gang med fellestreninger med Trondhjems for 15- og 16 årsgruppa (født 2001 og 2002) og første års junior ( født 2000, men mulighet for andre juniorer også).

Fokus på basisskyting med mulighet for fysisk trening etter skytetrening.

Følg med på treningsplanen hvor treningen gjennomføres, enten Nilsbyen/Saupstad. Uansett oppmøte 17.45 for rigging, basisskyting fra kl 18- 19. Deretter fysisktrening til kl 20. Se innhold på treningsplan: Treningsplan 15-16-junior BSSL+Trondhjems vår 2016. Se også forslag til tørrtrening: Skyting-Mai-måned-BSSL-og-Trondhjems-2016.

Håper på godt oppmøte fra begge klubbene slik at vi kan fortsette treningsopplegget ut mai og juni.

Rennmuligheter før jul

Vi oppfordrer alle klubbens medlemmer å melde seg på skiskytterrennet i Granåsen 19. desember. BSSL arrangerer sammen med Trondhjems.
For dere som trenger konkurransetrening før den tid, sjekk ut:http://www.skiskyting.no/no/kretser/region_midt/sor-trondelag_ssk/. Mulighet både på Kvikne og Snåsa.
PS! Klubben stiller ikke med skudd og innskytingslister på Kvikne og Snåsa.