Mange KM medaljer til BSSL i dag

I dag ble det gjennomført KM Sprint på Knyken hvor BSSL sanket flere medaljer. Gull til Sara, K20-21, gull til Andy, G15, gull til Nora, J15, sølv til Fredrik, M19, sølv til Lars, G14, og bronsje til Line, J16. Gratulerer til alle seks.
KM Sprint Knyken
Noen av dagens medaljevinnere.

God jul til alle skiskyttervenner

Julekort BSSL

Kjære BSSL-medlemmer og skiskyttervenner!

BSSL har også i år hatt stor aktivitet med storslagen feiring av klubbens 90-årsjubileum og etablering av ny standplass som de mest framtredende. Stor takk til alle som har jobbet for å få dette til.

For utøverne har sesongen så smått kommet i gang. De første rennene i Norgescup, Trøndercup og YoungStar-kvalifisering er avholdt, og snart følger flere muligheter. Det blir spennende å se hvordan innsatsen som legges ned både under ledelse av våre dyktige trenere, og på egen hånd, gir resultater på renn.

Vårt samboerskap med BIL er en ressurssituasjon vi er glade for å ha. Blant annet sørger ivrige løypekjørere for at vårt hjemmeanlegg har de beste forhold.

31. januar, 1. februar og 14. mars arrangerer BSSL renn på hjemmebane. Vi har en tradisjon for å avvikle gode renn, og ofte høres det fra medlemmer i andre klubber at de gleder seg til å komme på renn i Nilsbyen. La oss på nytt skape den gode stemningen i Nilsbyen. Det er jeg sikker på at vi får til når alle våre utøvere og foreldre er på plass i Nilsbyen disse dagene,- til sammen er vi BSSL.

Med ønske om ei god jul og et godt nytt år!

Arve Hamar

leder BSSL

Trønder Cup 1 – “På-sparket-sprinten” – arrangeres på Oppdal 13. desember

Påmelding via Min Idrett innen torsdag 11.12. kl 22:00. Merk at rennet går som sprint. Se invitasjon her (korrigert 9/12 kl. 1245 for J/G 13 og 14 som jo skal skyte uten anlegg) og oppdalil.no for detaljer. Rennet er også KM sprint for Nord-Østerdal skiskytterkrets, så her blir det god konkurranse!

Følg også med på sidene til Meråker Skiskyting for status på rennet 14. desember som er TrønderCup 2 / YoungStar 1.  Meråker melder på sine sider at en avgjørelse vedrørende rennet tas innen 9. desember kl 2000 2100. Merk at påmeldingsfristen også er 9. desember.

Trondhjemsrennet avlyst. Førjulssprinten i Meråker uviss

Trondhjems skiskyttere har besluttet å avlyse rennet som var planlagt til 13. desember på grunn av snømangel. Skiskytterkretsen jobber imidlertid med alternativer, så det er fortsatt mulig at det kan bli et renn på lørdag.

Meråker melder på sine sider at en avgjørelse vedrørende renn i Grova på søndag tas 9. desember kl 2000. Se sidene til MSSK.