KM normal Hauka 2015

En strålende dag med god stemning og sol fra blå himmel. Et støtteapparat med godt humør og ivrige utøvere. Mye god skyting, tilleggstid på alle av ulik grad, og mye fart i sporet. Samuel i G12 viste god skyting med 9 treff. God skyting og løpstid resulterte i gull til Kristine J14, Sondre G14, Iver G15, Adrian M17, sølv til Jann Krister G13, Ulrik G14, Nora J15, Line J16, Emilie K17 og Sara K 20/21 og Per Erling senior. Bronsje til Andreas SH G15 og Vilde K 18. God innsats av alle uansett plassering. Ny dag, nye muligheter i morgen.

KMJenter

KMGutter

KMjunior

Påskestemning under KM stafett på Frol i dag

God innsats av alle BSSL løpere i dag. Stafett er stafett og alltid spennende til siste etappe krysser mållinjen. Det var innslag av stavbrekk, fall og bruk av mange ekstraskudd i tillegg til strafferunder. Årets kretsmestere i stafett ble Andy, Iver og Andreas i gutteklassen, Kristine, Celina og Marte i jenteklassen og Emilie og Sara i juniorklassen. Fortjent bronsje til Sondre, Magnus H og Ulrik i gutteklassen og Simen og Magnus GH i juniorklassen. Flere resultater kommer trolig på:
http://www.stiklestadil.no/

KM stafett 2015

Informasjonsmøte for nytt JR-Team Skiskyting 24/3-15 kl 19.00, Heimdal VGS

NSSF vil for neste sesong endre modell og støtte til Statkraft teamene. Det blir nå etablert 3 sentrale team som rettes mot aldersgruppen 20-25 år. Dette blir regionale lag som organiseres direkte fra forbundet. I denne modellen er ikke Jr-guppa med og i NSSF sin modell forutsettes det at vi må organisere JR-satsing gjennom lokale kretslag. Continue reading

Innskytingsliste KM stafett Frol

Innskyting i morgen er fra 9.45-10.45, 4 skiver og 30 utøvere. Dvs 7.5 min per utøver. To utøvere skyter inn samtidig(to våpen på matta, skyter inn annenhver gang) så begge utøvere må være klare med reim, ladet våpen, ski osv. Vær ut i god tid:) Ryktene sier at vi må gå et stykke fra parkeringsplassen så ta det med i beregningen.
Innskytingsliste KM stafett Frol 15.03.15

Mer info: http://www.stiklestadil.no/

Lagoppsett KM stafett Frol 2015

Da har stafettkomiteen bestående av tre av våre erfarne trenere satt sammen spennende lag til KM stafett 2015. Stafett er stafett sa tidligere NRK-kommentator Jon Herwig Carlsen en gang på bakgrunn av at i stafett kan alt skje uansett nivå og utgangspunkt. Håper derfor alle gelder seg til å endelig få gå stafett i skiskyting igjen!
Lagoppsett Km stafett 2015 BSSL
Innskytingslister kommer når arrangøren har lagt nødvendig informasjon.