Skiskytterskole Byåsen Skiskytterlag høsten 2017

Har du lyst å bli skiskytter?

12. september starter høstens skiskytterskole for alle gutter og jenter født i 2008 el eldre. Skiskytterskolen gjennomføres i Nilsbyen tirsdager og arrangeres av Byåens Skiskytterlag. Vi kjører to leksjoner første kveld fra 16.30-19.30, deretter 8 leksjoner påfølgende tirsdager fra 17.45-19.30 (fri i høstferien). Du vil få innføring i sikkerhetetsregler og grunnleggende skyteferdigheter. I tillegg får du trent både utholdenhet, hurtighet, spenst og styrke gjennom ulike aktiviteteter med joggesko (etterhvert ski). Mer info: http://skiskyting.no/no/utvikling/utdanning/skiskytterskolen/
Påmelding til m-overg@online.no innen 10. sept, maks 20 utøvere. Ta kontakt med Mari Overgård ved spørsmål, tlf 48184722.

Du har også anledning til å prøveskyte med skiskyttervåpen under høstdagen 3. sept kl 12-15 i Nilsbyen.

Håper vi sees!

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.