OBS! Skytebanen stenges for skyting på torsdag og fredag ettermiddag/kveld

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 23. Okt 2018

Skytebanen stenges for skyting på torsdag og fredag ettermiddag/kveld. Pga utkjøring av masse til nye stier mellom skytebane og standplass.Invitasjon til å bli med Trondhjems Skiskyttere for å takke Emil Hegle Svendsen for minnerike år 27. oktober.

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 22. Okt 2018

Bli med Trondhjems Skiskyttere og takk Emil Hegle Svendsen for minnerike år, med fantastiske prestasjoner, som god rollemodell og inspirasjon for unge skiskyttere.


Program, invitasjon og lenke til påmelding: https://kxweb.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9409750Klubben i mitt hjerte - Innsamlingsaksjon BSSL

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 15. Okt 2018

Norges idrettsforbund, SpareBank1, P4 og Dagbladet sparker i gang Klubben i mitt hjerte lørdag 13. oktober. Kampanjen deler ut en halv million kroner frem til fredag 26. oktober!

Reglene er enkle. Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av to dagspremier på 10 000 kroner fra SpareBank 1. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10 000 kroner. Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 14 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje. Marit Bjørgen og Henrik Christiansen er ambassadører for Klubben i mitt hjerte i 2018.


Stem på denne lenken: klubbenimitthjerte.no

Årets kampanje starter lørdag 13. oktober kl. 00.01 og slutter fredag 26. oktober kl. 12.00. Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med.


På P4s formiddagssendinger og på klubbenimitthjerte.no vil dagsvinnerne offentliggjøres. Totalt deler SpareBank 1 ut 28 premier á 10 000 kroner og to hovedpremier på 50 000 kroner. På denne måten vil små idrettslag ha like store vinnersjanser som store idrettslag.Levert av IdrettenOnline