Invitasjon til KM sprint og Martin Stokken 2019/KM normal/Trøndercup 9. og 10. mars

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 29. Jan 2019

Faksimile Aftenposten 1.3.1960 – Det norske laget som vant det militære patruljeløpet under det militære ski-VM i Saalfelden i 1960. Lederen av patruljen, løytnant Martin Stokken, er lengst til venstre i bildet.Klikk her for invitasjon og oppdatert informasjon om KM-sprint ST lørdag 9. mars og Martin Stokken 2019 som i år er KM-normal og Trøndercup søndag 10. mars.


0 Kommentar

ENDELIG! Poengrenn onsdag 30. januar og onsdag 6. februar

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 24. Jan 2019

Poengrenn 1 for BSSL onsdag 30. januar (utsatt fra den 9. januar) og onsdag 6. februar

Begge datoer arrangeres som sprint

Påmelding på EQ-timing.

Tidsplan:

17:00 Oppmøte og rigging

18:00 Innskyting

19:00 Start


Poengrenn er ofte det første møtet med skiskytterrenn for unge utøvere. Poengrenn er et arrangement for alle aldersgrupper i klubben. Unge utøvere får vise hva de har lært samtidig som de kan få se hva de eldre utøverne kan. Vi i BSSL blir bedre kjent på tvers av aldersgruppene og dette binder oss bedre sammen. 

For oss foreldre er poengrennene en mulighet til å trene på de funksjonæroppgavene vi får i forbindelse med våre arrangementer i Martin Stokken helgen 9. (KM ST sprint) og 10. mars (KM normal, Trøndercup 6, Martin Stokken). Det er forventet at foreldre til påmeldte utøvere på poengrenn stiller som funksjonærer.

Foreldre som ikke er sikker på hvilken gruppe de tilhører henvender seg til Tore Lauvstad Brenne den 30. januar ved oppmøte.

MELD DERE PÅ!

Denne nyhetssaken oppdateres fortløpende. Følg med!


Stig Tyvold

leder BSSL
0 Kommentar

Innbydelse til årets Budalssprint

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 16. Jan 2019

Vedlagt innbydelse til årets Budalssprint. Legg merke til at det er behagelig innskytings-tidspunkt og full premiering i alle klasser :-)


Budalssprinten 2019.pdf


0 Kommentar

OPPDATERT - Forespørsel om funksjonærer til BAMA skiskytterfestival

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 11. Jan 2019

OPPDATERING:

Takk for at så mange har meldt sitt bidrag. Etter samtale med rennleder Edmund Søvik er det nå kun behov for ytterligere 3 funksjonærer på standplass lørdag.

De som kan bidra bes ta kontakt med rennleder Edmund Søvik, esoevik@online.no, mobil 90037287.

NB! Etter avtale med og oppfordring fra Byåsen langrenn ved Egil Aune kan foreldre med utøver på skiskytterrenn på Saupstad lørdag 19. januar be seg fri for funksjonær-funksjon under Uglarennet samme dag for istedet å være funksjonær på standplass under lørdagens skiskytterrenn. Meld ifra til Egil Aune innen 17. januar klokken 12:00 hvis dette gjelder deg (epost: egil.aune68@gmail.com eller per telefon: 99530019).


BSSL og Trondhjems skiskyttere har hatt god tradisjon for å hjelpe hverandre med gjennomføring av renn. I år har Trondhjems skiskyttere behov for hjelp med 5 funksjonærer på standplass både lørdag 19. og søndag 20. februar.

Det er viktig at vi kan bidra med hjelp siden vi vil være avhengige av hjelp fra Trondhjems skiskyttere for gjennomføring av KM-sprint og MartinStokken (KM-normal og Trøndercup) 9. og 10. mars.Takk for hjelpen

for BSSL

Stig Tyvold


0 Kommentar

Poengrenn 9. januar utsatt til det kommer snø!

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 6. Jan 2019

Hei alle BSSL'ere og godt nytt år.

Værgudene er ikke på vår side.... og vi må derfor utsette vårt første poengrenn. Vi vil komme med ny dato en mandag eller onsdag så snart snøforholdene i Nilsbyen er gode nok.


Vennlig hilsen

Stig Tyvold

leder BSSL


0 Kommentar

Avslutning og innbetaling ENJOY dugnad innen 8. Januar

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 6. Jan 2019

Det har kommet spørsmål om innbetaling etter ENJOY dugnaden.

Ved uttaket av kataloger ble det skrevet liste med navn og antall kataloger. 

Oppgjør direkte til BSSL Skiskyting VIPPS nr 90462. Skriv navn og antall i meldingsfelt (for avstemming med utlevert antall).

Frist for oppgjør: 8. januar 2019. (Viktig med rettidig oppgjør, BSSL skal betale ENJOY også)

Takk for innsatsen for BSSL

Stig Tyvold

leder


0 Kommentar

Ny invitasjon til Orkdal il sin "Gjensidige Orkla Nyttårssprint" i Knyken, 12.01.19

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 4. Jan 2019

Hei og godt nytt år!

Forhåpentligvis har alle fått invitasjon til Orkdal il sin «Gjensidige Orkla nyttårsprint» tidligere. I den invitasjonen stod det at årets nyttårssprint i Knyken var en del av et samarbeid med NRK og Norges skiforbund som etter planen skulle sende 2,5 time fra Knyken denne dagen. Dette innebar hopping, skileik, langrennscross og  skiskyting som skulle markedsføres som en «superlørdag» fra Knyken.


På komitemøte for «superlørdag» torsdag 03.01.19 ble det avgjort at denne «superlørdagen» blir avlyst/ utsatt grunnet de rådende forhold i skileik, hopp- og alpinbakkene.


VI PLANLEEGGER LIKEVEL Å ARRANGERE GJENSIDIGE ORKLA NYTTÅRSSPRINT LØRDAG 12. januar selv om «superlørdag» er avlyst.


I den nye vedlagte invitasjonen er det justert noen tidspunkt for innskyting, start osv. Spre denne invitasjonen til deres skiskyttervenner/kolleger i deres klubb.


I skrivende stund er det langt fra optimale forhold i Knyken. Dersom været framover blir i «vår favør», så skal de ikke mye snø til for at vi får fine forhold i Knyken. Akkurat nå er det en solid såle med is/ kunstsnø i store deler av løypenettet. Planen er som sagt å gjennomføre sprint i Knyken denne dagen, men vi må vurdere utover uka om det blir snøforhold eller ikke. Følg med på Orkdal il sin nettside.


Velkommen til Knyken og Gjensidige Orkla nyttårssprint lørdag 12. januar 2019


Invitasjon Gjensidige Nyttårssprinten revidert versjon januar.pdf


Med vennlig hilsen
Morten Slupphaug

Tlf:  74 17 74 31


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline