Innbydelse til årets Budalssprint

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 16. Jan 2019

Vedlagt innbydelse til årets Budalssprint. Legg merke til at det er behagelig innskytings-tidspunkt og full premiering i alle klasser :-)


Budalssprinten 2019.pdfOPPDATERT - Forespørsel om funksjonærer til BAMA skiskytterfestival

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 11. Jan 2019

OPPDATERING:

Takk for at så mange har meldt sitt bidrag. Etter samtale med rennleder Edmund Søvik er det nå kun behov for ytterligere 3 funksjonærer på standplass lørdag.

De som kan bidra bes ta kontakt med rennleder Edmund Søvik, esoevik@online.no, mobil 90037287.

NB! Etter avtale med og oppfordring fra Byåsen langrenn ved Egil Aune kan foreldre med utøver på skiskytterrenn på Saupstad lørdag 19. januar be seg fri for funksjonær-funksjon under Uglarennet samme dag for istedet å være funksjonær på standplass under lørdagens skiskytterrenn. Meld ifra til Egil Aune innen 17. januar klokken 12:00 hvis dette gjelder deg (epost: egil.aune68@gmail.com eller per telefon: 99530019).


BSSL og Trondhjems skiskyttere har hatt god tradisjon for å hjelpe hverandre med gjennomføring av renn. I år har Trondhjems skiskyttere behov for hjelp med 5 funksjonærer på standplass både lørdag 19. og søndag 20. februar.

Det er viktig at vi kan bidra med hjelp siden vi vil være avhengige av hjelp fra Trondhjems skiskyttere for gjennomføring av KM-sprint og MartinStokken (KM-normal og Trøndercup) 9. og 10. mars.Takk for hjelpen

for BSSL

Stig TyvoldPoengrenn 9. januar utsatt til det kommer snø!

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 6. Jan 2019

Hei alle BSSL'ere og godt nytt år.

Værgudene er ikke på vår side.... og vi må derfor utsette vårt første poengrenn. Vi vil komme med ny dato en mandag eller onsdag så snart snøforholdene i Nilsbyen er gode nok.


Vennlig hilsen

Stig Tyvold

leder BSSLAvslutning og innbetaling ENJOY dugnad innen 8. Januar

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 6. Jan 2019

Det har kommet spørsmål om innbetaling etter ENJOY dugnaden.

Ved uttaket av kataloger ble det skrevet liste med navn og antall kataloger. 

Oppgjør direkte til BSSL Skiskyting VIPPS nr 90462. Skriv navn og antall i meldingsfelt (for avstemming med utlevert antall).

Frist for oppgjør: 8. januar 2019. (Viktig med rettidig oppgjør, BSSL skal betale ENJOY også)

Takk for innsatsen for BSSL

Stig Tyvold

lederLevert av IdrettenOnline