Jentesamling 6-7 oktober i Granåsen

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 24. Sep 2018

Sør-Trøndelag skiskytterkrets arrangerer jentesamling i Granåsen med Gunhild Osgkelten som trener. Påmeldingsfrist 1. Oktober. Meld dere på. 


http://www.skiskyting.no/no/kretser/region_midt/sor-trondelag_ssk/Jentesamling+13-16+år+i+Granåsen+6-7.oktober.b7C_wJDK0f.ipsBestilling av Klubbklær - Prøvekolleksjonen er kommet og nettbutikken er åpnet!

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 23. Sep 2018

Nå er det snart høst og vi får forhåpentlig vis en like bra vinter som vi fikk sist sesong. Sportsbua har nå mottatt prøvekolleksjonen til swix for de som evn ønsker å prøve str før de bestiller tøy i klubben.

Swix har kommet med en del forbedringer og nye produkter for team tøy. Nå har vi Star X, Mission wool(merino ull innerst mot kroppen), Carbonium og Extreme. Dette er fire modeller for ulik bruk.

PS… Størrelsene på plaggene er lik som tidligere.

Her ligger linken til de nye produktene http://kalaswear.com/swix/. Det ligger også en god beskrivelse i nettbutikken:

Nettbutikk for Byåsen skiskytterlag er nå åpen.

NETTSIDE: www.original.no
brukernavn: byåsenski

Siste bestillingsfrist for og få tøy til Jul er 25 oktober.

For spørsmål ta kontakt med atyvold@gmail.com. Ta pulsen på Saupstad for J/G 13-16 år og samtidig endagssamling for J/G 13-14 den 22. september

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 13. Sep 2018

Sør-Trøndelag Skiskytterkrets inviterer i samarbeid med Trondhjems skiskyttere til høstens utgave av “Ta pulsen”-testen. I høst kombineres dette med en kretssamling for gutter og jenter i klassene 13 og 14 år.

Informasjon og påmeldingJentesamling for J13-16 i Granåsen helga 6-7.oktober - Behov for foreldre til forpleining og sosialt opplegg.

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 7. Sep 2018

Da er det klart for jentesamling i Granåsen helga 6-7.oktober. Det er reservert innkvartering hos Trønderhopp i Sivilforsvarsleiren i Granåsen. 

BSSL har blitt forespurt om vi kan stille med foreldre som kan ordne med forpleining og gjerne bidra med noe sosialt opplegg for jentene.

Gunhild Osgjelten, som var trener for 15-16 forrige sesong, er jenteansvarlig i STSSK.

Knut Sand, sportslig leder i STSSK kan ved forespørsel  ta et møte om opplegget, eventuelt befaring i Sivilforvarsleiren på forhånd for å avklare detaljene.

Meld interesse til leder.bssl@gmail.com


Vennlig hilsen

Stig Tyvold

leder BSSLTreningssamling i Haltdalen 14.-16. september

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 6. Sep 2018

Invitasjon fra Byåsen om å delta på langrennssamling. Samme helg som YS-samling for 15-16 åringer i Steinkjer, men 13-14 åringer får her et flott tilbud fra Byåsen.

Byåsen IL langrenn arrangerer samling i Haltdalen 14.-16. september for utøvere i alderen 13-16 år. Alle klubber i langrenns-kretsen er invitert og det er også muligheter for skiskyttere å delta. 

Byåsen IL langrenn ønsker også skiskyttere velkommen! Lenke til informasjon og med mulighet til påmelding for interesserte: http://kxweb.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9406800


Levert av IdrettenOnline