God jul og godt nytt år til alle BSSLere

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 21. Des 2018

Takk for et hyggelig år i skiskytterfamilien!

Året som har gått har vært begivenhetsrikt, mest på grunn av mange gode stunder med idrettsglede både på treninger hjemme i Nilsbyen og på renn både i regionen og nasjonalt. Vi i styret beundrer de sportslige prestasjonene av nybegynnere, aldersbestemte klasser og juniorene, og de som vil ha detaljene må komme på årsmøtet 20. mars 2019 kl 18:00-21:30 i Nilsbyen.

Vi har i høst hatt et supert team med trenere. Takk til våre faste trenere Iver, Ulrik, Frida, Thomas og Mari for god kunnskapsformidling og bidrag til et godt treningsmiljø. I tillegg har flere av våre juniorer og foreldre stilt opp blant annet for gjennomføring av skiskytterskole, åpen dag på Haukvatnet. 

I år vil jeg spesielt framheve dugnaden som ligger bak muligheten til å drive verdens beste idrett. Uten dugnaden stopper BSSL.

I år har dere, medlemmene i BSSL, bidratt i;

  • gode oppmannsfunksjoner i hver treningsgruppe som blant annet lapper papp og lager kveldsmat for utøverne
  • gruppe som tar ansvar for daglig drift av anlegg og våpen
  • huskomite som skal se til at kafeteriaen fortsatt blir et hyggelig samlingspunkt med muligheter for utleie og inntekter til BSSL
  • å ta rollen som ansvarlig for de mange funksjonene vi trenger under renn
  • å male skiver slik at treningsutbytte blir godt og stille opp på fellesdugnader med rydding og maling
  • dugnaden med nytt bygg på stadion, og en spesiell takk til bestefar til Thora som har vært med fra start til mål

Noen har lagt ned enda mer innsats:

  • Mari som i tillegg til vervet sportslig leder har planlagt og gjennomført skiskytterskolen, sørget for å følge opp våre trenere og vært trener for 13-14 åringene på sin fritid. Denne innsatsen er helt nødvendig og uunnværlig for BSSL. For BSSL takker jeg for din tid, kunnskap og engasjement.
  • Arve har over år blitt sittende med et totalansvar for kafebygget/barnehagen og skiskytterstadion. Det har vært mange turer til Nilsbyen i høst. I tillegg er det lagt ned mange timer i prosjektering, koordinering og håndverk i forbindelse med oppsettingen av vår nye varme/matte/lager/speaker?/tidtaker?-bu på stadion. For BSSL takker jeg for din tid, kunnskap og engasjement.

Jeg vil personlig takke styremedlemmene i BSSL som med sitt engasjement og gode samarbeidsevne bidrar til god tilrettelegging av den daglige dugnaden i klubben.


Ønsker dere alle ei riktig god og fredfyldt jul. Vi ses tidlig i 2019!


For BSSL

Stig Tyvold

leder
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.