Ny invitasjon til Orkdal il sin "Gjensidige Orkla Nyttårssprint" i Knyken, 12.01.19

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 4. Jan 2019

Hei og godt nytt år!

Forhåpentligvis har alle fått invitasjon til Orkdal il sin «Gjensidige Orkla nyttårsprint» tidligere. I den invitasjonen stod det at årets nyttårssprint i Knyken var en del av et samarbeid med NRK og Norges skiforbund som etter planen skulle sende 2,5 time fra Knyken denne dagen. Dette innebar hopping, skileik, langrennscross og  skiskyting som skulle markedsføres som en «superlørdag» fra Knyken.


På komitemøte for «superlørdag» torsdag 03.01.19 ble det avgjort at denne «superlørdagen» blir avlyst/ utsatt grunnet de rådende forhold i skileik, hopp- og alpinbakkene.


VI PLANLEEGGER LIKEVEL Å ARRANGERE GJENSIDIGE ORKLA NYTTÅRSSPRINT LØRDAG 12. januar selv om «superlørdag» er avlyst.


I den nye vedlagte invitasjonen er det justert noen tidspunkt for innskyting, start osv. Spre denne invitasjonen til deres skiskyttervenner/kolleger i deres klubb.


I skrivende stund er det langt fra optimale forhold i Knyken. Dersom været framover blir i «vår favør», så skal de ikke mye snø til for at vi får fine forhold i Knyken. Akkurat nå er det en solid såle med is/ kunstsnø i store deler av løypenettet. Planen er som sagt å gjennomføre sprint i Knyken denne dagen, men vi må vurdere utover uka om det blir snøforhold eller ikke. Følg med på Orkdal il sin nettside.


Velkommen til Knyken og Gjensidige Orkla nyttårssprint lørdag 12. januar 2019


Invitasjon Gjensidige Nyttårssprinten revidert versjon januar.pdf


Med vennlig hilsen
Morten Slupphaug

Tlf:  74 17 74 31


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.