Velkommen alle BSSL'ere til ny sesong!

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 27. Aug 2019

Hei alle. Endelig er det ny sesong!

Noen av dere har jeg sett i vår, sommer og nå i høst, men nå braker det løs for sesongen 2019/20. En del vil nok fortsatt drive mest med sommeraktivitet fram til høstferien, og det er supert! For BSSL er det en berikelse at medlemmene har flere interesser og aktiviteter!

Den 22. august ble det gjennomført en felles dugnad hvor vi fikk ryddet og pusset skiskytteranlegget, arbeidet videre med mattebua og vurdert behov for videre dugnad framover. Takk alle for en super innsats.

Noen beslutninger for sesongen 2019/20

Årsmøtet besluttet at medlemskontingenten holdes uendret. 

BSSL oppfordrer begge foreldre til å melde seg inn som medlem i klubben (medlemskap koster kr 100 for foreldre (minstesats satt av skiskytterforbundet). Hvis begge foreldre er meldt inn har vi enkel tilgang til kontaktinformasjon for å kalle inn til hjelp ved dugnader/renn.

Det er svært gledelig med nye medlemmer, og vi har lånevåpen som skal benyttes flittig av unge skiskyttere. Vi ser at det krever jevnlig vedlikehold med pussing og nye deler for at våpnene skal fungere bidra til mestring og glede. Styret i BSSL vedtok i år følge opp tidligere styrevedtak, som ikke har vært fulgt opp noen år, vedrørende lån av våpen i klubben. Aktive medlemmer uten våpen betaler kr 250 per halvår for leie av våpen på trening + renn. De som ønsker å låne et fast våpen som de kan disponere skriver leieavtale som koster kr 200 pr måned. Ved spørsmål ta kontakt med trener eller en av oss i styret.


For BSSL vel møtt til ny sesong

Stig Tyvold

leder


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.