Årets ildsjel i Trondheim 2019- send innspill innen 16.09

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 10. Sep 2019

Til Klubber og idrettslag i Trondheim
Kopi: Særkretser / regioner i Trøndelag

Idrettsrådet ønsker innspill på kandidater til årets ildsjel i Trondheim 2019 fra våre klubber. Det er mange ildsjeler der ute som fortjener heder og oppmerksomhet for sin utrettelige innsats. Ung eller gammel- en ildsjel er en ildsjel!

Kjenner du en ildsjel eller kanskje flere, som utgjør en forskjell i ditt idrettlag og for lokalmiljøet? Kjenner du en person med et brennende engasjement for barn og unge og som er en inspirasjonskilde og et forbilde for neste generasjon frivillige?

Vi ber alle våre klubber melde inn aktuelle kandidater og gi en god og fyldig begrunnelse for hvorfor akkurat hun/han/de fortjener å få prisen.

Prisen til årets ildsjel deles ut på Idrettens Hederskveld, den kvelden i året der trøndersk idrett hedrer de tusenvis av frivillige i våre idrettslag. Dette er gladkvelden for alle med et hjerte som banker for idrett og frivillig innsats i alle våre lokalmiljøer. 

Tidligere vinnere:

I 2018 ble Rolf Erik Paulsen fra Trondheim bordtennisklubb hedret for sitt arbeid og engasjement for idretten her i byen.

Tidligere har Leif Lande, Byåsen IL,  Øystein Glåmseter fra Trondhjems Tennisklub, Stig Strand fra Trondhjems Skiskyttere, Kari og Kåre Løberg i Nidelv IL, Jørgen Geving i Sportsklubben Freidig, Torbjørn Dahl i AK-45, Oddlaug Digernes i Trondhjems Skøiteklub og Terje Moksnes fått denne prisen her i Trondheim.

Årets Ildsjel - kriterier

  • En god representant for trøndersk idrett
  • Et forbilde for andre
  • En person/personer som gjør det lille ekstra / gjør en forskjell
  • En pådriver for et sunt og trygt oppvekstmiljø
  • En innsats for fysisk aktivitet og god helse
  • En representant for en åpen og inkluderende idrettskultur
  • Et arbeid med glede, helse, felleskap og ærlighet som rettesnor
  • Våre verdier skal speiles av vinneren/vinnerne:

- flest i bredden, best i toppen; glede, helse, fellesskap og ærlighet

Innspill sendes leder.bssl@gmail.com innen 14. september.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.