BSSL KLUBBSAMLING PÅ BIRKEN 6.-8. SEPTEMBER 2024

Postet av Byåsen Skiskytterlag den 8. Aug 2024

BSSL KLUBBSAMLING PÅ BIRKEN 6.-8. SEPTEMBER 2024

I fjor hadde vi ei kjempesamling Lillehammer/Birken, med 40 store og små BSSL´ere på tur! Vi bodde på Sportellet på Birken med direkte adgang rett på stadion, for skyting, rulleski. Vi hadde også ei løpeøkt på Stampesletta.

Nå som det ikke blir noe LM rulleski i vår region, kjører vi samme opplegg i år!
Grov plan:
Kjøre ned fredag med økter lørdag og søndag. Lage et opplegg med Vingrom (den lokale klubben), både mtp trening og sosialt.Om Sportellet:I første etasje er det sengeplasser til 20 personer, fordelt på 5 firesengsrom.
I andre etasje er det sengeplasser til 35 personer, fordelt på 3 enkeltrom, 2 dobbeltrom og 7 firesengsrom.
Begge etasjer har fullt utstyrt kjøkken for selvhushold, spisesal og tv-stue.

I første etasje har vi treningsrom, vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel og dusjer som er til felles bruk for begge etasjer.Opplegget er selvhushold og overnattingskostnaden er NOK 395 per pers per døgn. Alt med mat og logistikk fungerte kjempebra i fjor, så vi satser på samme opplegg i år. Tillegg for leie av sengesett med håndklær kr 129,- per sett. Se mer her: https://olympiaparken.no/sportell/

Trenger å vite hvem som blir med så snart som mulig for å sikre oss overnattingen på Sportellet. Bare legg inn en kommentar på ei av Facebook gruppene om hvem og antall. Håper mange blir med, først til mølla!


Link: https://olympiaparken.no/sportell/ 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.